חומרים(15 מנות):
2\1 כוס קמח מלא
2\1 כוס שקדים טחונים
2 כפיות אבקת אפייה
2 כפות סוכר
1 ביצה
4\3 כוס חלב
2 כפות שמן
1 כפית תמצית וניל
בננה מרוסקת(למעוך במזלג או בבלנדר)
אופן ההכנה:
לערבב את תערובת הקמח.
בקערה נפרדת לערבב את הנוזלים בלי הבננה.
להוסיף את תערובת הנוזלים ליבשים וכשהתערובת אחידה להוסיף את הבננה.
לחמם מחבת עם תרסיס שמן או מחבת טפלון עם מעט שמן מנייר סופג, בעזרת כף גדולה או מצקת ליצור חביתיות ולטיגון.
ערכים תזונתיים למנה: 85 קלוריות