רצועות חזה עוף מוקפצות(4 מנות)

תרסיס שמן
400 גרם חזה עוף חתוך לקוביות
1 בצל סגול, חתוך לרצועות
2 פלפלים אדומים, חתוכים לרצועות
3 גזרים, מגוררים
5 כפות סויה
3 כפות דבש
אופן ההכנה:
מטגנים את העוף בתרסיס שמן או במחבת טפלון עם מריחת שמן מנייר אפייה עד שהוא כמעט מוכן ומניחים בצד. מקפיצים את הבצל בתרסיס שמן עד שהוא מתרכך, מוסיפים את הפלפלים האדומים, והגזרים להקפצה.
מוסיפים את נתחי העוף ומערבבים היטב.
מערבבים את הרוטב בכוס. יוצקים למחבת החמה תוך כדי ערבוב מתמיד.
מגישים עם אורז לבן מאודה.
ערכים תזונתיים למנה(בלי האורז): 270 קק"ל, 21 גרם חלבון