פשטידת פטריות או תרד

8 מנות. פשטידת תרד- 108 קלוריות,
95 מ"ג סידן למנה.
פטריות- 104 קלוריות,
פטריות- 82 מ"ג סידן למנה.

חומרים:

400 גרם תרד קפוא או 200 גרם פטריות משומרות
3 ביצים טרופות
¼ כוס קמח
כפית מלח
¼ כפית אגוז מוסקט טחון
¼ כפית פלפל שחור
2 גביעי קוטג' 5% (500 גרם)

אופן ההכנה:

  1. ערבבו ביצים, קמח, קוטג' ותבלינים.
  2. בשלו תרד במי מלח. קצצו את התרד או הפטריות.
  3. הוסיפו תרד או פטריות וערבבו.
  4. העבירו לתבנית בקוטר 62 ס"מ משומנת.
  5. אפו בתנור שחומם מראש בחום בינוני 30-40 דקות או עד שמזהיב.